ماشین‌آلات

خانگی
صنعتی

سیروپ

بارگرم
بارسرد

چای‌و‌دمنوش

رژیمی
انرژی زا

دانه سبز

عربیکا
روبوستا

قهوه آمریکانو | لانگ بلک چیست؟

Template Avatar blog ameicano coffee

فهرست مطالب

Template blog americano coffee
قهوه‌ای‌ كه از تركیب اسپرسو و آب داغ به‌ دست می‌آید

“آمریکانو”

نام دارد. در تعریف ساده تر میتوان گفت آمریکانو از افزودن آب داغ به اسپرسو تهیه می شود. غلظت این قهوه نیز به تعداد شات های اسپرسو و آب اضافه شده بستگی دارد.

پیدایش آمریکانو

Template blog americano coffee1
سابقه کلمه آمریکانو به سال ۱۹۷۰ برمی گردد. واژه

«قهوه آمریکانو»

از زبان ایتالیایی نشات گرفته و به معنی «قهوه آمریکایی» میباشد. داستان های قدیمی حاکی از آن است که این قهوه اولین بار توسط سربازان آمریکایی تهیه شد.

زمانی که سربازان آمریکایی در ایتالیا بودند برای اینکه حجم قهوه خود را به اندازه قهوه‌هایی که عادت داشتند در آمریکا بنوشند افزایش دهند، به اسپرسو آب جوش اضافه می کردند. با این کار، هم قهوه آنها رقیق و سازگار با ذائقه شان می شد و هم به حجم آن اضافه می شد.

طرز تهیه آمریکانو

Template blog americano coffee2
در ابتدا لازم است به این نکته اشاره کنیم که چون

آمریکانو

در حجم بیشتری نسبت به اسپرسو تهیه می شود باید آن را در یک ماگ یا لیوان بزرگ بنوشید.

حال می خواهیم طرز تهیه آمریکانو را برای شما شرح دهیم:

برای این منظور ابتدا باید بوسیله ی

موکاپات

یا اسپرسوسازهای برقی یک شات اسپرسو تهیه کنیم، سپس نیاز به مقداری آب جوش داریم. برای تهیه این آب جوش می توان مستقیما از آب داغی که دستگاه اسپرسوساز برای تهیه اسپرسو آماده می‌‌کند، استفاده کنیم و یا اینکه مقداری آب را بوسیله ی کتری روی گاز تا مرز جوش آوریم.
حال یک شات اسپرسو را درون لیوان ریخته و سپس آب داغ را به آن اضافه می کنیم (مقدار این آب داغ به ذائقه شما بستگی دارد). معمولا میزان آب داغ ۲ برابر اسپرسو است، اما شما میتوانید برای رقیق تر یا غلیظ شدن آن، آب جوش را زیاد یا کم کنید. برای تهیه دابل

دابل آمریکانو

نیز نیاز به دو شات اسپرسو داریم (یعنی مقدار اسپرسو را ۲ برابر می کنیم).
همچنین نوشیدنی حاصل از ترکیب اسپرسو و آب جوش به میزان ۱ به ۱،

ایتالیانو

نام دارد!

لانگ بلک (Long Black)

Template blog americano coffee3

Long Black

نیز همانند قهوه آمریکانو، اسپرسویی است که با آب جوش ترکیب می‌شود.

اما تفاوت آنها این است که در آمریکانو ابتدا اسپرسو را می‌ریزیم و سپس آب جوش به آن اضافه می‌کنیم اما در  Long black  این کار برعکس انجام می‌دهیم، یعنی ابتدا آب جوش در کف لیوان ریخته  و سپس اسپرسو را روی آن می‌ریزیم.

تفاوت ظاهری این ۲ در این است که در

لانگ بلک

لایه ای از کرمای اسپرو روی سطح لیوان قرار میگیرد که در آمریکانو این چنین نیست!

آیس آمریکانو

Template blog ice americano

آیس آمریکانو

از ترکیب اسپرسو با آب یخ (به جای آب داغ) تهیه می‌شود و در فصل تابستان به شدت پر طرفدار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جوی مطالب

پیشنهادی برای شما

مطالب مرتبط

سبد خرید
شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من