ماشین‌آلات

خانگی
صنعتی

سیروپ

بارگرم
بارسرد

چای‌و‌دمنوش

رژیمی
انرژی زا

دانه سبز

عربیکا
روبوستا

آسیاب قهوه | انواع آسیاب قهوه

Template Avatar blog coffee grinders

فهرست مطالب

Template blog cooffee grinder2
برای

عصاره گیری

از قهوه، در وهله اول باید دانه های قهوه را

گرایند

یا آسیاب کرد. برای این کار از دستگاهی به نام گرایندر (Grinder) یا آسیاب قهوه استفاده می شود. اما میزان ریزی و درشتی سابه قهوه به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

دستگاه های آسیاب

قهوه مکانیزم های مختلفی دارند و فرآیند خرد کردن (آسیاب) در این دستگاه ها با تیغه ها و روش های مختلفی صورت می‌گیرد. این فرآیند خرد کردن را می‌توان به 2 دسته کلی تقسیم کرد:

  1. تیغه ای
  2. مته ای
  1. تیغه‌ای  (Blade)

Template blog burr1
این نوع از دستگاه ها همانطور که از اسمش پیداست، دارای تیغه هستند و به طور کلی دارای یک موتور، محفظه و یک تیغه هستند (دو یا چند پر)، که دانه ی قهوه داخل محفظه ریخته شده و تیغه با چرخش سریع خود باعث

آسیاب قهوه

می شود.

  1. مته‌ای (Burr)

Template blog burr

این نوع خود به 2 دسته تقسیم می‌شود که شامل دستگاه‌های مته مخروطی (Conical Burr) و مته مسطح (Flat Burr) می‌شود.

در نوع اول، یک صفحه آج دار وجود دارد که ثابت بوده و مته ای مخروطی که با حرکت خود باعث خرد شدن دانه‌ها می‌شود. اما در نوع دوم، دو صفحه آج دارِ مسطح و موازی وجود دارد که با مکانیزمی قیچی مانند اقدام به

آسیاب کردن قهوه

می‌نمایند.

اما همانطور که اشاره کردیم، درجه آسیاب قهوه (میزان ریزی و درشتی سابه) به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله‌ی آنها روش دم کردن قهوه است که هر روش دم‌آوری، نیاز به

درجه آسیاب

مخصوصی دارد.

حال می‌خواهیم انواع درجه آسیاب ها را برای شما شرح دهیم…

Template blog coffee grinders

  1. خیلی درشت  (Extra Coarse Grind)

از این درجه آسیا برای تهیه قهوه سرد دم (مانند قهوه ساز تادی) استفاده می‌شود.

    2. درشت  (Coarse Grind)

این درجه آسیا برای تهیه قهوه با فرنچ پرس مناسب می‌باشد.

    3. متوسط  درشت (Medium – coarse Grind)

برای تهیه قهوه با دستگاه های تخصصی مانند کمکس، V60 استفاده می‌شود.

    4. متوسط  (Medium Grind)

این درجه آسیا مناسب تهیه قهوه با وی شصت و قهوه ساز های برقی خانگی است.

    5. متوسط – ریز (Medium-Fine Grind)

برای تهیه قهوه با موکاپات و اسپرسوساز خانگی استفاده می شود.

    6. ریز  (Fine Grind)

این درجه آسیا برای تهیه قهوه با اسپرسو ساز صنعتی است.

7. بسیار ریز  (Extra fine)

برای قهوه ترک استفاده می شود. (در این درجه آسیا دیگر دانه قهوه کاملا پودری و آردی شکل خواهد بود)

از

آسیاب های دستی

نیز میتوانید استفاده کنید ولی دقت داشته باشید استفاده از آن ها کمی زمان بر بوده و معمولا مانند آسیاب های برقی، یکنواخت و یکدست آسیاب نمیکنند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جوی مطالب

پیشنهادی برای شما

مطالب مرتبط

سبد خرید
شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من