ماشین‌آلات

خانگی
صنعتی

سیروپ

بارگرم
بارسرد

چای‌و‌دمنوش

رژیمی
انرژی زا

دانه سبز

عربیکا
روبوستا

3 تا از ویژگی های مهم یک سیروپ (شربت) با کیفیت

ویژگی های سیروپ با کیفیت

فهرست مطالب

شاید تا حالا برای شما هم پیش امده باشد که بپرسید سیروپ چیست؟ ویژگی های سیروپ با کیفیت چیست و چگونه می‌توانیم آن ها را با هم مقایسه کنیم؟

امروز در بن مگ برای شما مطلبی را اماده کردیم تا به تمام سوالات شما در مورد سیروپ ها پاسخ دهیم . البته  نمی توان گفت که کدام سیروپ بهتر از بقیه سیرپ ها است. زیرا هرکدام از شرکت ها سیروپ مخصوص خود را با تنوع طعم دهنده ها تولید می کنند. معمولاً هر برند دارای چندین طعم خاص است که می تواند آن ها  را مشهور کند. در نتیجه با بازگو کردن تجربه و نوع استفاده خود باید سیروپ مناسب کارخود را  پیدا کنید.

سیروپ چیست؟

سیروپ ، طعم دهنده ، شربت یا شهد تمام نام هایی است  که به این مایع گفته می شود. سیروپ نوعی مایع غلیظ است. که با استفاده از اب، شکر و طعم دهنده درست میشود.

در ادامه با 3 ویژگیی یک سیروپ اشنا میشویم. تا بتوانیم انتخابی با کیفیت با توجه به نیاز خوپ داشته باشیم.

ویژگی های مهم سیروپ ها

  • غلظت سیروپ

ما برای غلظت سیروپ ها سه درجه مختلف داریم. غلظت کم ، غلظت متوسط  و غلظت زیاد (غلیظ) که در ادامه هریک توضیح داده می شود.
غلظت کم: در این نوع غلظت نسبت اب به شکر تقریبا به صورت 1 به 1 است . سیروپ هایی که دارای این نوع ویژگی اغلب در درست کردن کیک و شیرینی جات کاربرد دارد.
غلظت متوسط: در این نوع  از غلظت نسبت اب به شکر به صورت 1 به 2 است.  که اغلب برای تهیه نوشیدنی های گرم و سرد از این نوع غلظت استفاده میشود.
غلظت زیاد: در این غلظت نسبت اب به شکر به صورت 1 به 3 و حتی بیشتر است.  تقریبا از این نو سیروپ به صورت پوره میتوان استفاده کرد. اما غلظت ملاک درستی برای مقایسه سیروپ نیست. ما با توجه به کاری که میخواهیم انجام دهیم. باید غلطت مناسب را انتخاب بکنیم.

  • قدرت رنگ دهی 

قدرتی که سیروپ ها در ساخت رنگ در نوشیدنی دارا هستند منحصر به فرد است، هیچ میوه یا آب میوه ای قدرت رنگ دهی سیروپ ها را ندارد. با توجه به این ویژگی که سیروپ ها دارا هستند. تصمیم گیرنده خود شما هستید که باتوجه به چیزی که میخواهید درست کنید آن میزان از رنگ دهی سیروپ مناسب مصرف شما هست یا خیر.  بطور مثال شما اگر میخواهید سیروپ به محصول تون رنگ بدهد. باید از سیروپ هایی استفاده کنید که رنگ دهی قوی داشته باشد. 

  • دامنه ی طعمی ( Flavor ) سیروپ

منظور از دامنه طعمی، شخصیت طعمی هر میوه یا خوراکی است. برای مثال مزه توت فرنگی یک دامنه طعمی است. خواه شیرین باشد، خواه ترش باشد. همه ی سیروپ ها علاوه بر شیرینی، دارای دامنه ی طعمی نیز هستند که این دامنه طعمی، بواسطه سیروپ به نوشیدنی شما اضافه شده و جذابیت بالایی را بوجود می آورد. دامنه ی طعمی مهم ترین ویژگی است که یک سیروپ باید داشته باشد. زیرا که ما اگر دامنه طعمی ضعیفی داشته باشیم. باعث میشود که کیفیت چیزی که درست میکنیم بشدت پایین بیاید. و حتی برعکس اگر دامنه طعمی قوی داشته باشیم میتواند کیفیت دسر یا نوشیدنی های ما را بالا ببرد.

سیروپ های بن کافه

شرکت بن کافه سیروپ های با غلظت، رنگ دهی و دامنه ی طعمی  قوی را برای شما عزیزان تولید و موجود کرده است که از کیفیت بالایی برخوردار هستند. جدا از کیفیت بالایی که این سیروپ ها دارا هستند. دارای طعم های مختلف و متنوع مانند: سیروپ پشن فروت ، سیروپ کوکی ، سیروپ کارامل ، شربت نعنا ، شربت توت فرنگی و… نیز هستند. این سیروپ ها مناسب برای استفاده در خانه و کافه نیز هستند.

شرکت بن کافه از سال 1386  تا کنون همواره تلاش کرده تا با تهیه بهترین و با کیفیت ترین محصولات حوزه قهوه لذت و اطمینان یک خرید خوب را برای شما به ارمغان بیاورد. شما می توانید تمامی محصولات مورد نیاز خود مانند انواع پودر و دانه قهوه ، چای و دمنوش، شکلات، سیروپ و … همچنین تجهیزات قهوه ساز مانند دستگاه اسپرسوساز و آسیاب قهوه را از بن کافه تهیه کنید. بن کافه به عنوان تنها نمایندگی برند لامارزوکو و مالکونیگ در ایران فعالیت خود را آغاز کرده و در این مدت توانسته طیف وسیعی از تجهیزات و محصولات را به صورت دسته اول به دست مصرف کننده برساند.

برای آشنایی بیشتر با این شرکت می‌توانید به صفحه ” درباره ما ” و یا برای ارتباط با کارشناسان مجموعه می‌توانید به صفحه ” تماس با ما ” مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جوی مطالب

پیشنهادی برای شما

مطالب مرتبط

سبد خرید
شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من