ماشین‌آلات

خانگی
صنعتی

سیروپ

بارگرم
بارسرد

چای‌و‌دمنوش

رژیمی
انرژی زا

دانه سبز

عربیکا
روبوستا

قهوه فرنچ پرس | طرز تهیه قهوه با فرنچ پرس

Template Avatar blog french press

فهرست مطالب

Template blog french press
در کشور فرانسه مردم با قهوه زندگی می کنند و آنرا بیشتر برای لذت بردن می نوشند تا دریافت کافئین. در این گزارش قصد داریم شما را با

قهوه فرانسه

و طرز تهیه آن آشنا کنیم:

تاریخچه قهوه فرانسه

Template blog french press1
در حدود سال ۱۷۱۰ در

فرانسه

، برای اولین بار روند دم کردن قهوه به صورت چکه ای ابداع شد. به صورتی که قهوه ی آسیاب شده را در داخل کیسه ای پارچه ای قرار دادند و با اضافه کردن آب داغ به آن، زمینه را برای دم آوری بهتر قهوه و رسیدن به نوشیدنی خوش طعم تر فراهم نمودند.

با این وجود همچنان در قرن ۱۹ و حتی قسمتی از قرن ۲۰ میلادی هنوز بسیاری از روش های سنتی تر استفاده میکردند.

تهیه قهوه با فرنچ پرس به نوع و جنس دانه ی قهوه ربطی ندارد، بلکه یک روش سرو و تهیه ی قهوه است. این قهوه در اصل متعلق به کشور

برزیل

است اما به علت ابداع طرز تهیه و دستگاه مخصوص قهوه ساز بدستِ فرانسوی ها به قهوه ای متعلق به فرانسه معروف شده است.
برای تهیه ی قهوه با

فرنچ پرس

به دانه ی قهوه ای احتیاج داریم که درجه برشتگی آن ترجیحا متوسط و متوسط رو به تیره باشد.
( از هر قهوه ای با هر

درجه برشتگی

برای تهیه قهوه با فرنچ پرس میتوان استفاده کرد ولی قهوه های روشن برشت معمولا نتیجه خوبی در پی نخواهند داشت و قهوه ای بد رنگ با حالتی گل آلود به دست خواهند داد)

طرز تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

Template blog french press2
به راحتی می توان بوسیله

فرنچ پرس

یک فنجان قهوه ایده آل تهیه کرد. فرنچ پرس های امروزی شامل یک محفظه استوانه ایِ باریک است که معمولا از شیشه ساخته شده و مجهز به یک درب فلزی (یا پلاستیکی) و یک پلانجر است.
حال مراحل

تهیه قهوه

با فرنچ پرس را آموزش می دهیم:

  1. ابتدا مقداری آب را گرم می کنیم (لازم نیست آب جوش بیاید، بهترین دمای مورد نیاز 93 درجه سانتیگراد است)
  2. حال به ازای هر 120 میلی لیتر یک قاشق قهوه داخل فرنچ پرس می ریزیم. (میتوانید بر حسب ذائقه خود این مقدار را بیشتر کنید)
  3. آب درون کتری را در 2 مرحله به سابه قهوه اضافه می کنیم. ابتدا مقدار کمی آب اضافه می کنیم تا سابه قهوه خیس بخورد (به اصطلاح شکوفه کند)، سپس بعد از ۳۰ ثانیه آب را به صورت کامل (به حالت دورانی) اضافه میکنیم.
  4. بعد از گذشت 1 دقیقه با یک قاشق، قهوه را به آرامی هم میزنیم و سپس درپوش فرنچ پرس را سرجای خود میگذاریم.
  5. پس از گذشت حدود 4 دقیقه اهرم فرنچ پرس را به آرامی فشار می دهیم تا مخلوط آب داغ و سابه به خوبی صاف شود.

قهوه شما آماده است!

قهوه تهیه شده با

فرنچ پرس

نسبت به روش های اسپرسو و ترک با حجم بیشتری سرو می شود و معمولا از لحاظ غلظت مانند چای است!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جوی مطالب

پیشنهادی برای شما

مطالب مرتبط

سبد خرید
شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من