ماشین‌آلات

خانگی
صنعتی

سیروپ

بارگرم
بارسرد

چای‌و‌دمنوش

رژیمی
انرژی زا

دانه سبز

عربیکا
روبوستا

دم آور چکه ای وی شصت| Hario V60 | روش استفاده

Template Avatar blog Hario V60

فهرست مطالب

Template blog Hario V60 1
ابزار های مختلفی برای تهیه

قهوه دمی

وجود دارد. یکی از همین ابزارها که متعلق به نسل سوم قهوه است، وی شصت یا در واقع

وِکتور شصت (Vector 60)

است.

قهوه ساز v60

این دستگاه ساخت شرکت ژاپنیِ شیشه و کریستال هَریو بوده و ابزاری نوین و آسان برای تهیه

قهوه دمی

می باشد. کار کردن با این قهوه ساز نیاز به کمی صبر و حوصله دارد، اما در عوض نوشیدنی حاصل یک قهوه غنی و با طراوت است که به روش چکه ای بدست آمده و در دسته پور اُوِر ها (Pour Overs) قرار می گیرد.

طراحی V60

Template blog Hario V60
این ابزار دم آوری به دلیل تنوع زیاد در طرح و جنس، طی زمانی کوتاه، تبدیل به یکی از محبوب ترین ابزار های

دم آوری قهوه

شد. طراحی هریو وی شصت همانطور که از اسمش به نظر می رسد، همانند حرف “V” با زاویه شصت درجه است که به یک دستگیره متصل میباشد.
یکی از مزایای این دم آور نسبت به سایر ابزار های دم آوری مشابه، تولید در جنس های مختلف است،

وی شصت

با ساختار هایی از جنس شیشه، فلز، پلاستیک و سرامیک در بازار وجود دارد.
این وسیله که امروزه در بیشتر کشور های جهان مورد استفاده قرار دارد، دچار تغییرات بسیاری شده تا به طرح نهایی رسیده است. در این ابزار از فیلتر های کاغذی نازک استفاده شده و در انتهای آن یک حفره برای خروج قهوه

عصاره گیری

شده وجود دارد.
خطوط و برجسگی های منحنی شکل داخل آن سبب عبور جریان هوا از پشت فیلتر شده (فاصله بین فیلتر کاغذی و بدنه وی شصت) به گونه ای که جریان آب یکنواخت تری از بستر سابه را شاهد خواهیم بود. همین امر موجب کاهش احتمال کانالیزه شدن و یکنواختی بیشتر

دم آوری

خواهد شد.

طرز تهیه قهوه با قهوه‌ساز هاریو V60

Template blog Hario V60 2
طرز تهیه قهوه با این

قهوه ساز

بسیار شبیه کمکس است؛ اما قهوه حاصل کمی تفاوت دارد. در ادامه به روش کار با آن اشاره میکنیم:

  1. فیلتر کاغذی را درون وی شصت قرار داده و آب را به مرز جوش می آوریم. آب که به مرز جوش رسید، کمی از آن را روی فیلتر ریخته تا خوب خیس شود، سپس آب آن را خالی کرده و دور میریزیم. (این کار را برای آن انجام می دهیم که قهوه طعم کاغذ به خود نگیرد و ماگ، سِروِر و خود وی شصت کمی گرم شود)
  2. حدود 12 تا 15 گرم قهوه آسیا شده (درجه آسیای متوسط) داخل فیلتر کاغذی خیس خورده می ریزیم، سپس آب داغ را به صورت دورانی (چرخشی) بر روی سابه قهوه ریخته تا به صورت کامل خیس بخورد. در ابتدا که کمی آب داغ روی سابه ریختید حباب هایی را مشاهده می کنید که به دلیل آزاد شدن گاز دی اکسید کربن است (همچنین میزان آب لازم برای هر فنجان حدود 150 تا 200 میلی لیتر است). فرآیند ریختن آب را حدود 30 ثانیه ادامه دهید. توجه کنید که آب داغ را دورانی بر روی سابه قهوه بریزید.
  3. حال 2 تا 3 دقیقه صبر می کنیم تا قهوه دم بکشد. قهوه شما آماده است، نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جوی مطالب

پیشنهادی برای شما

مطالب مرتبط

سبد خرید
شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من