چای
نام یک گیاه و نوشیدنی حاصل از این گیاه است. چای واژهای است چینی که در چین و شمال هندوستان به کار میرود و تقریباً با همان تلفظ وارد زبان فارسی شدهاست.
طبق تحقیقات بن کافه، نام این گیاه در گویش چینی جنوبی چای و در گویش چینی شمالی به صورت
تِی
تلفظ میشد و هردو تلفظی از یک واژه بیگانه در چین قدیم هستند.
مردم اروپای غربی نام این گیاه را از چینیان شمالی و مردم
خاورمیانه
و مردم شمال آفریقا نام آن را از چینیان جنوبی آموختند. چای گیاهی است بوته ای که گاهی ارتفاع آن تا ۸ متر می رسد. برگ های آن به صورت بیضی شکل، نوک تیز، سفت و سخت هستند.
چیدن
برگ های سبز
و نورس گیاه چای به وسیله دست انجام می شود و این برگ ها پس از جمع آوری برای آماده سازی به کارخانه تحویل داده می شوند. در کارخانه این برگ های نورس و سبز پس از انجام فرایند هایی همچون پلاسیده کردن، مالش دادن، تخمیرکردن، خشک کردن و بسته بندی تبدیل به
چای سیاه
می شوند.
چای یک
منبع طبیعی
از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتیاکسیدانها است، که تقریباً فاقد چربی، کربو هیدرات، یا پروتئین است و دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس میباشد.
بیشتر بخوانید: چگونه چای طبیعی و با کیفیت را بشناسیم؟
اما چای پس از آب و در کنار قهوه
پرطرفدار ترین نوشیدنی
جهان به شمارمی آید. چنان چه امروزه بیشتر ایرانیان حداقل یک لیوان چای را در روز می نوشند و براین باورند که با نوشیدن چای، خستگی های روزمره برطرف می شود.
این در حالی است که نوشیدن چای سیاه و چای سبز در میان خانواده های ایرانی متداول تر است. در حال حاضر چای ایرانی در جهان پرآوازه است و آنچه به عنوان چای ایرانی در جهان شناخته می شود، چای شمال ایران، به ویژه منطقه
لاهیجان
است.
چرا چای لاهیجان؟
برای رشد مناسب
گیاه چای
شرایط خاصی باید فراهم شود. از جمله نوع خاکی که گیاه در آن کشت می شود، همچنین آب و هوای منطقه ای که گیاه در آن رشد می کند نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. با وجود اینکه در اکثر
مناطق شمالی ایران
چای کشت میشود، اما منطقه لاهیجان از لحاظ شرایط اقلیمی برای کشت بهترین آنهاست. به همین علت است که چای لاهیجان رنگی نزدیک به قرمز داشته و عطر و بوی بسیار مطلوبی دارد. دانه های این چای درشت بوده و بهتر از سایر چای ها دم می کشد.
همچنین
چای لاهیجانی
که در فصل بهار برداشت میشود به مراتب از کیفیت بالاتری برخوردار است، اما تشخیص چای مطلوب و سالم هنگام دم کردن میسر میشود؛ به طوری که برای دم کردن چای طبیعی و با کیفیت لاهیجان تنها 20 دقیقه زمان لازم است و بعد از گذشت یک ربع در استکان ته نشین نمیشود و در مدت کوتاه رنگ غلیظی پیدا نمیکند.
چای لاهیجان درجه یک است
در کل، منطقه جغرافیایی در کیفیت و کمیت ترکیبات خوش عطر و طعم چای موثر است. به همین دلیل چای برخی نقاط خوشطعم و چای برخی نقاط بسیار پست است. به عنوان مثال، در ایران آزمایشاتی که روی چای ۵ شهر شمالی انجام شده نشان داده است، اصولا چایهایی که روی آنها پرزهای بیشتری وجود دارد، (البته این پرز با چشم غیرمسلح دیده نمیشود)، عطر و بویی به مراتب بیشتر خواهند داشت، چون پرزها محل تجمع
اسانس های چای
میباشد.
جالب است بدانید نتایج این بررسیها بهترین چای را
چای لاهیجان
معرفی کرده اند.
xhamster,
xvideos,
xvideos,
porn,
xnxx,
xxx,
sex việt,
Phim sex,
tiktok download,
mp3 download,
MÚSIC MP3,
download tiktok,
jav,
MY FREE MP3,
mp3play,
buceta,
Asher Wojciechowski,
Mp3 Download,
Travel Insurance For Canada,
hentai,
樂威壯
:18px;” href=”https://playytb.com/watch/Cj-Thoroughbreds” title=”Cj Thoroughbreds”>Cj Thoroughbreds,
Check Balance On Debit Card,
Pornos It,
Jav hd,
porno,
jav,
youpor,
Coach Disney X,
Kate Walsh,