ماشین‌آلات

خانگی
صنعتی

سیروپ

بارگرم
بارسرد

چای‌و‌دمنوش

رژیمی
انرژی زا

دانه سبز

عربیکا
روبوستا

چای ماچا | معرفی و تاریخچه چای ماچا

چای ماچا

فهرست مطالب

چای ماچا

ژاپنی ها چگونه چای ماسالا تهیه میکنند؟

برای تهیه چای ماچا به روش سنتی ژاپنی، در ابتدا به یک فنجان پودر چای  ماچا و نوعی هم زن مخصوص از جنس بامبو نیاز خواهیم داشت. حال به ترتیب زیر عمل میکنیم:

  1. ابتدا حدود یک و نیم تا دو گرم پودر ماچا که حدودا برابر یک قاشق چای خوری است را به خوبی با رد کردن از صافی، صاف کنید تا در صورت وجود هرگونه ناخالصی، از ورود آن به فنجان شما جلوگیری شود. سپس آن را به فنجان مورد نظر بریزید.
  2. مقداری آب را گرم، ترجیحا با دمای 80 درجه سانتیگراد آماده کنید؛ برای رسیدن به این دما، بهتر است آب را قبل از جوش آمدن از منبع حرارتی بردارید.
  3. اکنون آب داغی را که در مرحله قبل آماده کردیم، به فنجانی که از قبل پودر ماچا را درون آن ریخته ایم، اضافه می کنیم.
  4. حال حدود دو دقیقه مخلوط آب و ماچا به کمک همزن بامبو به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شده و مقداری کف کند.

چای  ماچا آماده است، نوش جان کنید!

طرز تهیه ی ماچا با شیر

چای ماچا

اما پس از تهیه چای ماچا میتوانید کمی شیر گرم را هم اضافه کرده و کمی هم بزنیم. اگر به

دستگاه اسپرسو

یا هر نوع ابزار تهیه فوم شیر دسترسی دارید، میتوانید انواع شکل ها و نقوش را بر روی آن ترسیم کنید. حال جرعه ای میل کنید، اگر طعم  اصیل چای ماچا با شیر را نپسندیدید، این بار مقداری عسل یا هر شیرین کننده دیگری به آن اضافه کرده و دوباره امتحان کنید تا به طعم دلخواه خود برسید.

ژاپنی ها معتقدند که کیفیت و نحوه آسیاب کردن ماچا، اصلی ترین قدم در تهیه چای ماچا است و این کار را در یک کاسه مخصوص به نام “چاوان” به کمک یک مخلوط کن چوبی، با دقت فراوان انجام می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جوی مطالب

پیشنهادی برای شما

مطالب مرتبط

سبد خرید
شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من