ماشین‌آلات

خانگی
صنعتی

سیروپ

بارگرم
بارسرد

چای‌و‌دمنوش

رژیمی
انرژی زا

دانه سبز

عربیکا
روبوستا

اولین دستگاه اسپرسو ساز

Template Avatar blog first espresso machine

فهرست مطالب

Template blog first espresso machine
همه چیز از این دستگاه آغاز می شود !
طبق تحقیقات بن کافه، پس از اختراع دستگاه

اسپرسوساز

تحول بزرگی در صنعت قهوه به وجود آمد. ” اسپرسو ” نام نوشیدنی تهیه شده توسط این دستگاه است. جالب است بدانید ابتدا دستگاه اسپرسو ساز ساخته شد و سپس نام نوشیدنی این دستگاه را ” اسپرسو ” نامیدند. این قهوه بر اثر گذراندن آب داغ نزدیک به نقطه جوش از پودر قهوه موجود در سبد پرتافیلتر به دست می آید. این قهوه نسبتا غلیظ، همراه با کرما یا خامه ای زیبا بر سطح آن است.
این دستگاه در تهیه بسیاری از نوشیدنی های

کافی شاپ

ها دست دارد، نوشیدنی هایی چون: کاپوچینو، لاته، کن پانا و… . در واقع اسپرسوی این دستگاه پایه بسیاری از نوشیدنی ها است و یا خود یک نوشیدنی مستقل محسوب می شود.

تفاوت بین قهوه دمی و اسپرسو چیست؟

Template blog first espresso machine1
در ساده ترین تعریف، قهوه نوشیدنی ای است که با آب جوش و دانه های آسیاب شده قهوه به دست می آید؛ در حالی که

اسپرسو

یک نوع خاصی از قهوه است که با گذراندن آب داغ ” تحت فشار ” بر روی دانه های ریز- آسیای قهوه به دست می آید. این نوشیدنی بسیار غلیظ بوده و طرفداران زیادی بین دوستداران قهوه در سراسر جهان دارد.
بیایید نگاهی به گذشته دستگاه های اسپرسو ساز بیاندازیم
اگر تاریخ ساخت

اسپرسوساز

را مروری کنیم، نام دو فرد ایتالیایی را حتما خواهیم یافت. آن دو فرد آنجلو موریندو (Angelo Moriondo) و لوییچی بتزرا (Luigi Bezzera) نام دارند. نخستین دستگاه اسپرسوساز توسط آنجلو موریندو در ایتالیا ساخته شد. آنجلو در یک نمایشگاه عمومی در سال ۱۸۸۴ مدل نمونه اش را به نمایش گذاشت و اختراعش را به این نام ثبت کرد: ” ماشین بخار جدید برای تهیه سریع و به صرفه

نوشیدنی قهوه


Template blog first espresso machine2
اما در سال ۱۹۰۱ نخستین مخترع

دستگاه اسپرسوساز

یعنی بتزرا با افزودن بخش هایی چون پرتافیلتر به دستگاه و همچنین بهینه سازی عملکرد موتور آن، تحولی در صنعت اسپرسوساز ها به وجود آورد. درست است که آنجلو موریندو دستگاه را اولین بار اختراع کرد اما این ماشین وقتی اسپرسوساز شد که بتزرا روی آن تغییراتی ایجاد کرد. به همین دلیل است که وقتی سخن از سازندگان این دستگاه به میان می آید، معمولا نام این دو شخص را در کنار هم می آورد.
دستگاه های

اسپرسوساز

امروزی، عملکردشان را همگی مدیون اولین دستگاه اسپرسوساز موریندو- بنترا هستند. اسپرسوساز ها روز به روز تکامل می یافتند که می توان مکانیزم آن ها را در ۴ گروه کلی دسته بندی کرد:

1) نیروی بخار (Seam Driven)

2) نیروی پمپ (Piston Driven)

3) نیروی اهرم  (Pump Driven)

4) نیروی هوا پمپ (Air-Pump Driven)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جوی مطالب

پیشنهادی برای شما

مطالب مرتبط

سبد خرید
شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من