ماشین‌آلات

خانگی
صنعتی

سیروپ

بارگرم
بارسرد

چای‌و‌دمنوش

رژیمی
انرژی زا

دانه سبز

عربیکا
روبوستا

بن آکادمی

شرایط همکاری

آموزش مهارت های قهوه شامل پنج دوره تخصصی مختلف و یک دوره مقدماتی است. پنج ماژول تخصصی، مهارت های باریستا، دم کردن قهوه، قهوه سبز، بو و مهارت های حسی را شامل میشود. هر یک از این ماژول های تخصصی در سه سطح  مختلف ارائه می شوند. هر یک از این دوره ها تنها برای کسانی ارائه می شود که تمایل همکاری با مجموعه بن کافه را داشته باشند. شما می توانید با تکمیل فرم زیر، درخواست خود را برای همکاری در هر یک از پوزیشن های شغلی برای ما ارسال نمایید. پس از مصاحبه می توانید با انتخاب هر یک از پوزیشن های مذکور به مدت سه ماه به صورت تخصصی آموزش دریافت کنید و پس از آن با شما قرارداد یکساله منعقد می‌گردد.

بزرگ ترین کافه های دنیا را بشناسید

معرفی هر یک از پوزیشن های شغلی بن کافه

تولید قهوه

دوره مقدماتی قهوه برای کسانی است که تازه وارد قهوه تخصصی شده اند ، ایده آل است. ما از نقشه سفر قهوه که مبدا آن از اتیوپی است تا کالای اصلی امروزی نشان خواهیم داد ، این دوره ما یک نمای کلی از زنجیره تامین قهوه تخصصی را ارائه می دهیم و موضوعاتی مانند تاریخچه ، کشت، متغیرهای موثر بر کیفیت قهوه، مبانی تجزیه و تحلیل حسی، اصول برشته کردن، عوامل تازگی قهوه و اصول دم کردن را بررسی می کنیم. علاوه بر این، فراگیری در مورد اهمیت کیفیت آب، تمیزی و نگهداری بحث خواهیم کرد. این دوره همچنین شامل تست قهوه یا Cupping میشود، که یک فرآیند خاص صنعت برای ارزیابی قهوه از طریق یک تجربه حسی است.

مهارت های باریستا

مهارت های باریستا ، مهارت های عملی ضروری مورد نیاز در پشت دستگاه اسپرسو مانند : نحوه تنظیم آسیاب خود، تهیه اسپرسو، فوم و بافت شیر برای کاپوچینو، ایجاد لاته آرت و همچنین کاوش در مسائل بهداشتی ، ایمنی و پروتکل های خدمات مشتری را آموزش خوهیم داد. “شیوه های اساسی کسب و کار”

دم کردن قهوه

دوره های دم کردن شامل : روش های متعدد دم کردن قهوه و همچنین متغیرهای دم کردنی که بر کیفیت تأثیر می گذارند را پوشش خواهیم داد و دست در یادگیری با تمرکز بر پروفایل های آسیاب و “Ratio”، روش های دم کردن، اندازه گیری قدرت قهوه، و نمودار استخراج قهوه در این دوره تاکید شده است.

صندوق داری

یکی از موقعیت های شغلی در بن کافه ، صندوق داری شعبه های شرکت بن کافه می باشد. پس از ثبت نام در این پوزیشن می توانید به مدت سه ماه آموزش تخصصی دریافت کنید سپس می توانید در شرکت بن کافه مشغول به کار شوید.

تولید شکلات

دوره مقدماتی تولید شکلات برای کسانی است که تازه وارد تولید شکلات تخصصی شده اند ، ایده آل است. ما از نقشه سفر شکلات که مبدا آن از اتیوپی است تا کالای اصلی امروزی نشان خواهیم داد.

رست قهوه

دوره ای رست قهوه در مورد فرآیند برشته کردن، از جمله چرخه رست کردن، سطوح رست کردن، شناسایی عیوب، تغییرات فیزیکی دانه‌ها که در طول فرآیند رست شدن متحمل می‌شوند، و همچنین مدیریت فضای کاری و تولید بدون چربی را آموزش خواهیم داد.

اولین منوی راه اندازی خود را اینجا ایجاد کنید
سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من