ماشین‌آلات

خانگی
صنعتی

سیروپ

بارگرم
بارسرد

چای‌و‌دمنوش

رژیمی
انرژی زا

دانه سبز

عربیکا
روبوستا

آفوگاتو چیست؟ | طرز تهیه آفوگاتو

آفوگاتو

فهرست مطالب

آفاگاتو

آفوگاتو

در زبان ایتالیایی یعنی: غرق شده

آفوگاتو یک دسر بر پایه اسپرسو بوده و زادگاه آن شهرِ میلانِ ایتالیا است. این دسر معمولا از یک اسکوپ بستنی یا ژلاتوی وانیلی به همراه یک شات قهوه اسپرسوی داغ تهیه می‌شود.

اسپرسو را می‌توان روی بستنی ریخت یا بستنی را غرق در اسپرسو کرد. این خوراکیِ جذاب درکافه ها و رستوران های ایتالیا در گروه دسرها دسته بندی می شود، اما در خارج ایتالیا بعضی کافه ها آنرا در قسمت نوشیدنی ها (نوشیدنی های گرم) طبقه بندی می کنند.

این دسر در ایتالیا از یک قاشق ژلاتوي وانيلي و یک شات اسپرسو تهيه می شود که البته نسبت ترکیب این دو در مناطق مختلف جهان متفاوت است.

تاریخچه آفوگاتو

آفاگاتو

آفوگاتو

اولین بار توسط تعدادی از افسران پلیس در بریتانیا تهیه شد. بدین صورت که یکی از آنها چند اسکوپ بستنی وانیلی (بستنی وانیلی مک دونالد) داشت و دیگری دو شات اسپرسو. آنها تصمیم گرفتند که خوراکی هایشان را با هم ترکیب کنند، با همين منظور اسپرسو را روی بستنی ریختند و دسری با طعمِ دلپذیر پدید آمد.

طرز تهیه ی آفوگاتو

آفاگاتو

  • قبل از شروع کار یک لیوان شیشه‌ای محکم که دهانه ای باز دارد را داخل فریزر بگذارید. لذت خوردن این دسر زمانی بیشتر می‌شود که بستنی و ظرف آن در سردترین حالت ممکن باشند، به علاوه این کار باعث می شود هنگامی که اسپرسو درحال آماده شدن است، بستنی در ظرف خنک بماند و ذوب نشود.
  • دو اسکوپ بستنی از فریزر خارج کرده و داخل لیوان بیاندازید. می توانيد از بستني ایتالیایی(ژلاتو) يا ساير بستني هاي با طعم وانیل یا شکلات هم استفاده كنيد. (بستنی ایتالیایی بدلیل داشتن تنوع بسیار زیاد در طعم و نیز خامه و چربی کمتر، مناسب تر است)
  • حال وقت آن است که یک شات قهوه اسپرسو تهیه کنید. اگر برای تهیه اسپرسو، دستگاه اسپرسو ساز در اختیار ندارید، باید قهوه ای کمی غلیظ تر از حد معمول بوسیله ی فرنچ پرس یا موکاپات تهیه کنید. (برای بررسی یا خرید انواع دستگاه های اسپرسوساز راکت، اینجا کلیک کنید)
  • بلافاصله پس از آماده شدن اسپرسو، آن را به آرامی روی بستنی بریزید. میتوان با استفاده از برخي خوراكي ها مثل پسته، بادام، فندق، کاکائو و یا شکلات تلخ علاوه بر زیباتر کردن ظاهر آفوگاتو، طعم آن را نیز دلنشین تر کرد. (گاهی اوقات اسپرسو را جدا در فنجان و بستنی را در ظرف بستنی سرو می کنند تا افراد خودشان اسپرسو را روی بستنی بریزند)

یکی از ویژگی های جذاب این دسر، طعم دلچسب آن است که از ترکیب طعم شیرینِ بستنی و تلخ اسپرسو ایجاد می شود. به همین دلیل حتما باید اسپرسوی کاملا داغ به بستنیِ سرد (که ذوب نشده) اضافه شود. (پس از آماده شدن اسپرسو، برای خوش طعم تر شدن دسر، می‌توانید مقداری تکه های ریز شکلات را در آن حل کنید و سپس آن را روی بستنی بریزید)

آفوگاتوی دوست داشتنی!

وقتی اسپرسو را روی بستنی می ریزید، بستنی شروع به ذوب شدن می کند و کف نسبتا زیادی روی آن به وجود می آید. پس از چند دقیقه، با به تعادل رسیدن دمای

قهوه

و بستنی، بستنی دیگر ذوب نمی شود و مانند یک گلوله سرد در ظرف دیده می شود.

این دسر بسیار خوش طعم و جذاب بوده و  تهیه ی آن بسیار ساده است، امتحان آن برای یک بار می تواند تجربه ای خوشمزه را برای شما رقم بزند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جست و جوی مطالب

پیشنهادی برای شما

مطالب مرتبط

سبد خرید
شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من